Webmaster afdeling!

I øjeblikket står Jokeren, som webmaster. Med tiden vil opgaverne nok blive uddeligeret. Logo'et er produceret af Volmer. Hvis du opdager nogle fejl/mangler på siderne, eller har du andre kreative idéer, som skal med på siderne, så send venligst en mail til Jokeren

Planer for siderne

Knapperne i venstre side, skal reagere når der trykkes på dem/musen køres henover. Links siden skal også udarbejdes. Farver skal ændres.
 

Opdateringer

6/3-00
I dag har jeg fjernet counteren fra forsiden. Den er blevet nulstillet et par gange på det sidste, og for at undgå forvirring har jeg fjernet den helt.

29/1-00
Et eller andet er jeg jo næsten nødt til at skrive... Hmm.. alt kører efter hensigten, og tilmeldingerne vælter ind til Party'et i februar.
:)

13/12-99
AV! Næsten 6 måneder siden sidste gang jeg skrev noget herinde....
Nå, men det jeg lige ville skrive, var at MP3'erne er tilbage efter en pause siden uge 42 (vi er nu i uge 50). Pausen var af tekniske årsager...

23/06-99
Argh! CyberCity har sagt mit abb. op! :( Indrømmet at jeg ikke har betalt abb. siden august, og jeg ikke har været opkoblet med dem siden jeg fik kawelmådæm. Anyway, så er pointen at: Vi nu ikke har noget permanent sted til ugens MP3! I denne uge hoster jeg den selv på http://SkalDuHaveSlag.fnuck.dk serveren.
Af andre nyheder, kan jeg sige at der nu er muligheden for at få sin homepage på på http://DITVALG.fnuck.dk, men mere herom senere (smider noget info op på start siden).

15/05-99
Nu er de sidste link fra den gamle dk-online server fjernet. Bekalger desuden at jeg ikke får skrevet ret tit herinde under updates.. Siden bliver løbende opdateret, så ikke alt kommer herind ;-)

15/03-99
Nu WIntermute tekst er sat op. Skrevet af Volmer.

14/03-99
Så er der sat tilmelding op til næste party. Desuden er resultatet fra "evalueringen" også kommet op.

14/02-99
Endelig har jeg taget mig sammen til at rette "Netscape bugget".

20/01-99
De nye farver er nu kommet på. Det bugger dog en anelse i Netscape Browsere, sådan som det er lavet lige nu. Buggen kan ses omkring logo'et.. Jeg arbejder på en metode (farve?) som også køre som den skal i Netscape.

17/01-99
Jeg fik da sat billederne fra Fnuck-party #15 op, men farverne mislykkedes grundet tekniske problemer....

13/01-99
Ja som I nok har gættet, er jeg ikke så flink til at skrive noget inde på de her sidder.. Jeg kan dog sige at en farveændring på sidderne er meget tæt på (faktisk tror jeg de kommer op SENEST på søndag). Der mangler også billeder/information fra sidste fest. De kommer også op senest søndag, sammen med et evaluerings skema. Vend snarest tilbage :-)=

26/11-98
Idag er der lavet en hel masse: Nye fest sider er sat op. Produkter & priser, er oprettet, og færdigt lavet. FAQ er opdateret. Menu skilt er rettet. IRC siderne er opdateret. Diverse småting rundt omrking, er rettet lidt af for fejl. Der er kommet jule relaterede filer under fil-sektionen.

02/11-98
Så er billederne fra festen smækket op. Beklager ventetiden (2 dage).

21/10-98
Hov. Det var lige smuttet et link til "næste party" i går. Er ordnet nu.

20/10-98
Så er muligheden for tilmelding kommet på, tester og er dømt funktionel!!

18/10-98
Indbydelse til næste fest er smækket op. Tilmelding forventes aktiveret i løbet af næste uge.

23/08-98
Filez sektionen, er så godt som færdig. I dag har den fået en ordentligt omgang ;-) Nu mangler der bare at komme flere filer op.
Counteren virker foriøvrigt igen, og tallet er pumpet op til det gamle tal.

20/08-98
Så er valget overstået, og resultaterne er kommet op HER!

18/08-98
Der har været problemer med counteren (og det er der stadig), de sidste par dage. Der arbejdes på problemet.

10/08-98
Så er download sektionen indført. Dog meget primitivt idag. Det skulle gerne blive bedre en af de nærmeste dage.

8/08-98
Jeg har smækket et par nye knapper da, på jeg fik utallige kommenatrer for de gamle. Jeg håber de nye falder i bedre smag.

3/08-98
Så er stemmeseddelen aktiveret, og envidere kører den nu over CGI form ting noget :-O. Stemmeseddelen er ganske vist blevet aktiveret en uge før tid (mig der klokker i datoer, men sådan er det jo), men så kører den så det længere.

Opdateringer

1/08-98
Counteren er nu sat til, (med hjælp fra ReupkeData) og tallet er justeret så, den er oppe på de 312 hits, som vi havde før.

29/07-98
Der er problemer med counteren. Denne kunne ikke lige lide at blive flyttet. Jeg kan sige at den gamle counter nåede at komme op på 312 hits. Der vil komme en ny counter på snarest.

28/07-98
Så lykkedes det mig endeligt, at få sidderne ind på vores hotel. Og det skulle nu virke. De sidste ting bliver rettet i løbet af et par dage. Finder du nogle fejl bedes du henveden dem til mig :-)

23/07-98
We're going to America! Dvs. vores side er! Den flytter til et web hotel i staterne. Vores sponsor på web pladsen er  Reupke Data!  Der følger formentligt flere informationer i morgen når vi er flyttet. I morgen skulle www.fnuck.dk MÅSKE virke :-)
 
07/04-98
Der har været en længere pause i opdateringen af sidderne, men opdateringebn er igen påbegyndt. Jeg er gået igang med at lave sidderne til valget, om regler på #fnuck. Der mangler stadig en del, og der vil blive MANGE opdateringer i den nærmeste fremtid.
 
26/04-98
ReupkaData's sponsor logo er kommet på. Der er rettet lidt fejl hist og her, og der er skrevet informationer ind om det sidste party.
 
06/04-98
Jeg har rettet lidt ting hidst og her! Blandt andet er det tilføjet billeder til "fest nummer 9". Desuden er der også arbejdet lidt på "Næste fest" siden.OG.. Den længe ventede "Wintermute side"  er under konstruktion.
 
18/03-98
Jeg har rettet kanpperne ude i højre side. Nogle havde antydet at de var en smule store (og ja det var de...) De er nu reduceret, til halv størelse.
Siden "næste party" er oprettet, men der mangler dog stadig en del detaljer.
Lidt småfejl rundt omkring er rettet til.
 
12/03-98
Der er blevet lavet en smule grafik til knapperne, i venstre side. Desuden fungerer counteren nu.
 
05/03-98
hp.html er færdig lavet. Fnuck.html (fnuck's FAQ side) er færdig. Siden over festerne er færdig.
 
04/03-98
Der er sat lidt flere sider på, men der er stadig meget der skal laves. hp.html (denne side) er oprettet.
 
03/03-98
Orj! HP created! De første spæde skridt er taget: Selve frame index.html, filen er lavet. top.html er også lavet (med logo'et)