Wintermute


Et par ord fra manden bag #fnuck's officielle bot:

Godt du kiggede!

Wintermute (Wintrmute) har ikke været på channel fnuck i et godt stykke tid nu. Det er dog ikke ensbetydende med at den ikke vender tilbage, for det regner jeg da stærkt med at den gør.. Og nu snarere end nogensinde (Hurry up.. Scansatel).
For at fordrive tiden og ikke glemme alt for meget har jeg gennemgået koden endnu engang og blevet enig med mig selv om et par ting der skal laves ved den nuværende Wintermute!

Så sæt dig ned, stil din øl/cola/whatever fra dig og læs videre..
Følgende features skal stadig fjernes/implementeres i Wintermute:

-----------------
F News: News-system som poster news til alle der er registreret i botten. Skal fungere lidt ligesom besked-systemet, bare være globalt. Kun admins skal kunne adde news.

F Seen: Så snart jeg finder ud af hvordan jeg paster output fra en person der quitter.. Easypeasy when done with above!

P RemoveOP: Tjaeh, virker ikke helt som den skal. Forårsager tit massdeop.

Løsning: Den skal ikke deoppe selv, den skal gøre det gennem X så der ikke bliver problemer med massdeop! (Massdeop er sat til 3 i X.. FYI)

P Adduser: I øjeblikket er den lidt splittet. Den eksisterer både i public.amirx og custom_ctcp.amirx. I public.amirx fungere den sådan at enhver som ikke er registreret kan skrive: '!addme' i kanalen, og derved blive addet med password 'changeme'..

Løsning: Funktionen i custom_ctcp.amirx skal beholdes som den er: Admin-funktion. !addme' skal ændres til at sende et add request til alle admins igennem: "BotMail®", ICQ eller E-Mail. Der skal også implementeres lidt error-checking sådan at en user ikke kan spamme admins med add-requests. Altså kun ét request per user indtil denne user er blevet addet. Hvis en user bannes kan vedkommende ikke sende !addme requests.
-----------------

Hvis vi engang får det skide fastnet, så finder jeg også lige ud af at lave en ting til en webserver som kommunikerer med botten.. Evt. så man kan se hvem der er på kanalen osv.
Bare forskellige sjove ting :)

Og nu må de gerne snart skynde sig.. Jeg er ved at være træt af at skulle gå af nettet fordi "mor skal bruge telefonen til nogen åh-så-vigtige samtaler"....

Er der andre ting der skal fixes/addes? Så skriv en email til: volmer@vip.cybercity.dk

Og så lige de sidste par ting.
Når disse features, måske med undtagelse af F(unktion) Seen, er blevet lavet og fixet, tja, så vi jeg nok starte på en ny bot.. Eller rettere sagt, jeg vil tage det meste af det jeg har lavet i Wintermute som den er nu, og så skrive en slags Wintermute II helt fra bunden, og i et andet sprog.
Hvis jeg nu kunne få styr på TCP/IP handling i C++, så er det realistisk at tro på cross-platform versioner til både Unix (shell) og som en Win32 application (gui og hele svineriet).. hvis vi eller andre skulle få brug for det..